Little Known Facts About عوارض رژیم کتوژنیک.

لیمومی با بهره‌گیری از علم مزاج‌‌شناسی و رژیم درمانی نوین، رژیم‌های منحصربه‌فردی را برای گروه‌های سنی مختلف صادر می‌کند.

علاوه ‌بر این، از آن‌جا که فهرستی طولانی‌ از غذاهای ممنوعه در کتو وجود دارد، رژیم‌های کتوژنیک طولانی‌مدت، می‌تواند منجر به کمبودهای تغذیه‌ای شود و فقط در مدت زمان تعیین شده مفید خواهد بود.

متخصصان لیمومی تمام توصیه‌های لازم را در برنامه‌ غذایی‌تان لحاظ کرده‌اند.

خیر. کتوزیس تنها به معنای وارد شدن بدن از فاز قند سوزی به چربی سوزی است و نه تنها خطرناک نیست، بلکه فوق‌العاده به چربی سوزی کمک می‌کند.

تحقیقات بیشتری برای تعیین بی‌خطر بودن رژیم کتو در درازمدت و عوارض رژیم کتوژنیک در حال انجام است.

رژیم غذایی کتوژنیک سبب کاهش سطح انسولین (به علت کاهش مصرف کربوهیدرات و در نتیجه کاهش سطح قند خون) در بدن می‌شود؛ بنابراین نقش مهمی در درمان این بیماری دارد.

ترکیب غذاهای پرچرب و پروتئین متوسط در​ ​رژیم کتو باعث سیری فوق‌العاده می‌شود. به همین دلیل است که بسیاری از افراد هنگام امتحان کتو، اشتهایشان کم می‌شود.

بخشی از هدف رژیم کتو کاهش اشتها و سهولت در مصرف کالری کمتر در روز است. با این حال ممکن است کاهش اشتهای حاصل از کتوز و حالت تهوع ناشی از آنفولانزای کتو  باعث شود دریافت کالری کافی در روز دشوار باشد.

منظور از این خوراکی‌ها، آن‌هاییست که درصد کربوهیدرات بالایی دارند. در ادامه لیستی از این غذاها بیان شده:

وقتی به سراغ این مطلب آمده اید، یعنی قصد کاهش وزن دارید و چیزهایی درباره رژیم کتو شنیده اید. در اینجا سعی داریم اطلاعات جامعی درباره این رژیم لاغری در اختیار شما قرار دهیم.

وقتی وارد کتوز می‌شوید، بدن شما آبی را که همراه با گلیکوژن ذخیره شده است دفع می‌کند و به طور بالقوه منجر به کم‌آبی بدن می‌شود.

میوه: همه میوه‌ها، به جز رژیم کتوژنیک در شیردهی مقدار کمی از توت‌ها مانند توت‌فرنگی

مصرف مکمل منیزیم یا خوردن بیشتر غذاهای کم‌کربوهیدرات و غنی از منیزیم، می‌تواند به شما در رفع نیازهای روزانه کمک کند.

و برخی شرایط دیگر، می‌توانند بر متابولیسم شما تأثیر بگذارند و همگی در میزان کاهش وزن شما نقش دارند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *