همچنین بخوانید: کم کاری تیروئید: علائم، درمان قطعی، گیاهی و طب سنتی، رژیم غذایی کم کاری تیروئید
اما گاهی آنتی ژن میتواند یکی از سلولهای خود بدن باشد که آسیب دیده یا مرده است. طیف وسیعی از سلولهای دستگاه ایمنی با هم کار میکنند تا یک آنتی ژن شناسایی شود.
از آنجا که سیستم ایمنی بدن بسیار پیچیده است، روش های بالقوه زیادی وجود دارد که این سیستم میتواند دچار خطا شود.
اگر درباره این مقاله اطلاعات مفید یا تجربه ای دارید در بخش نظرات به اشتراک بگذارید.
قند خون : در این مقاله از بخش سلامت، غدد و تغذیه و فاکتورهای آزمایش خون در وبسایت نایریکا به قند خون, قند خون چیست, جدول قند خون, عدد قند خون نرمال چند است, قند خون بعد از ناشتا چقدر باید باشد, قند خون پایین, درمان قند خون بالا, درمان قند خون بالا در طب سنتی می پردازیم.
مصرف برخی از داروها همچون داروهای ادرارآور، مسدودکنندههای آلفا و بتا، داروهای پارکینسون، داروهای ضدافسردگی
رییس هیات مدیره انجمن دیابت ایران، همزمان با بازگشایی مدارس ضمن اشاره به علایم دیابت و افت قند خون در دانشآموزان، خطاب به معلمان توصیه کرد:
عدد قند خون نشان دهنده پیشرفت بیماری و نوع بیماری است، اگر عدد قند خون فرد پایین تر از ۱۰۰ باشد فرد به دیابت مبتلا نیست و میزان قند خون طبیعی است؛ اگر بین درمان بیماری خود ایمنی در کودکان ۱۰۰ الی ۱۲۶ باشد پیش دیابت است و آنها مستعد ابتلا به بیماری دیابت در آینده هستند، قند خون بالای ۱۳۰ مبتلا به نوع دیابت یک است و فرد باید خیلی سریع تحت درمان قرار گیرد .
تزریق انسولین، رایجترین درمان دیابت نوع ۱ است. افراد میتوانند این تزریقات را به راحتی و در خانه خود انجام دهند. انواع مختلفی از تزریق انسولین برای درمان قطعی قند خون وجود دارد.
سلولهای بنیادی در درمان ناباروروی زنان و مردان: هر آنچه لازم است بدانید!
شکوفه دلخواهی کارشناس ارشد نانوبیوتکنولوژی است. فعالیتهای علمی و کاری او در زمینه تکنیکهای زیست فناوری و طراحی نانوزیستحسگر بوده و اکنون در مجله فرادرس آموزشهای زیستشناسی مینویسد.
این گیاه در مناطق وسیعی از هند، مصر و خاورمیانه (از جمله ایران) میروید. این گیاه مصارف آشپزی فراوانی نیز دارد.
سیستم ایمنی بدن برای بقای انسان ضروری است. این سیستم، بدن را در برابر مهاجمان بیرونی مانند باکتریها، ویروسها، قارچها و توکسینها (مواد سمی تولید شده توسط میکروبها) محافظت میکند.
سیستم رنین-آنژیوتانسین-آلدوسترون: این سیستم مسئول کنترل حجم خون و فشارخون است.